Selecteer een pagina
Op woensdag 14 augustus hebben we een rondje “avondzeilen” gedaan op het prachtige schip van Marianne en Kees.

Om te beginnen; Hartelijk dank aan Marianne en Kees  voor het beschikbaar stellen van hun juweel de “Helsing∅r”.

Hoewel het weer allesbehalve uitnodigend was, zijn we toch met z’n allen (we zijn toch geen watjes) aan boord gestapt. We  vertrokken droog op de motor. Met de fok standby en een groot zeil om als giek-tent te dienen.

We begonnen enthousiast met spelen in de kuip, maar kennelijk hebben we daarmee de regengoden wakker gemaakt. Onder het zeil zat het al snel comfortabel en droog en de spelers konden prima uit de voeten in de kajuit.

Onder genot van koffie/thee,  hapje en drankje hebben we een bijzonder leuke en ontspannen avond gehad. We namen afscheid van de Helsing∅r met de woorden van haar eigenaar; “volgend jaar gaan we weer”. Helemaal mee eens!